Третє позачергове засідання ВР планує відвідати Зеленський

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський візьме участь у третьому позачерговому засіданні парламенту, яке відбудеться в понеділок, 30 березня.

Президент України Володимир Зеленський планує взяти участь у третьому позачерговому засіданні парламенту, яке пройде в понеділок, 30 березня.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на джерело в керівництві фракції «Слуга народу».

«Президент планує прийти на засідання», - повідомило джерело.

Засідання Ради розпочалося о 16:30 в понеділок, 30 березня. Його відкрив перший віце-спікер парламенту Руслан Стефанчук.

Трансляцію засідання веде «Слово и Діло».

Рада відмовилася внести зміни до держбюджету-2020: як голосували нардепиЗміни до державного бюджету на 2020 рік підтримали 223 народних депутати. Хто як голосував – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Раді сьогодні можуть провести ще одне засідання.

Сьогодні Верховна рада провела вже два позачергових засідання. Нардепи прийняли закон про лікування коронавірусу, закон про соцгаратії на час карантину, а також внесла ряд змін до законів щодо протидії COVID-19 в Україні.

У той же час парламент провалив голосування за призначення нових голів МОЗ і Мінфіну, незважаючи на те, що попередніх керівників відомств (Ємця та Уманського) ВР погодилася звільнити.

Також Раді не вистачило голосів, щоб внести зміни до держбюджету-2020.

Пізніше стало відомо, що в парламенті знову зареєстрували постанови про призначення міністрами Сергія Марченка та Максима Степанова (фінансів та охорони здоров'я відповідно).

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: