Рада схвалила закон про проведення засідань комітетів у режимі відеоконференції

Читать на русском
Рада ухвалила закон про проведення засідань комітетів у режимі відеоконференції в умовах встановлення карантину на території України.

Парламент на позачерговому засіданні ухвалив за основу і в цілому законопроект №3277 про внесення змін до закону України «Про комітети Верховної ради України» щодо проведення засідань комітету в режимі відеоконференції.

За документ проголосували 319 народних депутатів.

Проект закону передбачає особливості організації роботи органів Верховної ради України в умовах встановлення карантину на території України шляхом проведення засідань комітетів ВР в режимі відеоконференції.

Нагадаємо, Верховна рада ухвалила в цілому законопроєкт №3268 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення лікування коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Як повідомлялося, Верховна рада не підтримала законопроект Кабміну №3279 про зміни до державного бюджету на 2020 рік у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Нагадаємо, Верховна рада ухвалила в цілому законопроект №3268 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення лікування коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Також нардепи на позачерговому засіданні звільнили двох міністрів і провалили голосування за призначення нових.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: