Нардеп розповів, коли Рада повернеться до розгляду змін до держбюджету

Читать на русском
Парламент не зняв питання внесення змін до державного бюджету на 2020 рік і повернеться до голосування за відповідний законопроєкт через тиждень.

Парламент не зняв питання внесення змін до державного бюджету на 2020 рік і повернеться до голосування за відповідний законопроєкт через тиждень.

Про це в коментарі РБК-Україна повідомив представник Кабінету міністрів у парламенті Василь Мокан.

За його словами, урядовий законопроєкт №3279 про зміни до держбюджету допрацюють і повторно винесуть на голосування.

Час рішучих антизмін. Колонка Леоніда ШвецяЗалишилися лічені дні до річниці першого туру президентських виборів, що стали апофеозом прагнення українського народу до нового.

«Питання не знято з порядку денного. Просто це станеться трохи пізніше. На доопрацювання, це означає, що проєкт може дещо змінитися. Втім, від ідеї створення спеціалізованого фонду для боротьби з коронавірусом і перегляду частин бюджету - від цієї ідеї Кабмін не відмовляється. Таке рішення треба ухвалити як можна швидше, але в будь-якому випадку. Скорочений термін передбачає, що це має бути доопрацьовано протягом тижня. Я думаю, що будуть дотримуватися регламентні норми», - пояснив Мокан.

Нардеп додав, що в парламенті будуть намагатися знайти компроміс щодо спірних моментів законопроєкту.

«Законопроєкт буде доопрацьовуватися таким чином, щоб він знайшов компроміс в парламенті і був проголосований. В цьому є гостра потреба, привести його до реального стану. Вчора прем'єр протягом дня зустрічався з главами фракцій і депутатськими групами. Робилося все можливе, щоб максимально врахувати позиції всіх», - резюмував Мокан.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні 30 березня Рада провалила законопроєкт про внесення змін до держбюджету у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Також Раді поки не вдалося призначити двох нових міністрів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: