Надзвичайну ситуацію запроваджують у Запоріжжі

Читать на русском
Влада Запоріжжя вирішила з 25 березня оголосити в місті надзвичайну ситуацію через випадки захворювання на коронавірус.

Виконком міськради Запоріжжя ухвалив рішення оголосити в місті надзвичайну ситуацію через коронавірус.

Про це заявив мер міста Володимир Буряк на своїй сторінці в Facebook в середу, 25 березня. За його словами, режим почне діяти відсьогодні.

«Коронавірус вже в Запоріжжі, тому сьогодні з 14:00, за рішенням виконкому, ми запроваджуємо надзвичайну ситуацію в місті. Але я прошу всіх не панікувати і вкотре наполягаю на необхідності залишатися вдома і виходити на вулицю тільки за крайньої потреби», – заявив він.

Надзвичайний стан в Україні: у чому ризик для суспільстваМіністр охорони здоров'я Ілля Ємець виступає за впровадження в Україні надзвичайного стану.

Буряк також розповів подробиці про чотирьох хворих на COVID-19 у Запоріжжі. За його словами, ці люди повернулися з-за кордону, зокрема з Єгипту і Куршевеля. Їм від 41 до 55 років.

Нагадаємо, на сьогоднішній день в Україні підтверджено 113 випадків коронавірусу. Зокрема, саме минулої доби перші випадки було зафіксовано і в Запорізькій області.

У МОЗ наполягають на запровадженні в Україні надзвичайного стану через спалахи коронавірусу. Поки в низці областей країни, а також в Києві оголошено режим надзвичайної ситуації. За даними ЗМІ, сьогодні на засіданні Кабміну можуть оголосити надзвичайний стан у всіх областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: