Довибори до Ради: ЦВК опрацювала понад 50% протоколів

Читать на русском

Станом на ранок 16 березня ЦВК опрацювала 56,61 відсотка протоколів на проміжних виборах до парламенту в одномандатному окрузі номер 179.

Станом на ранок 16 березня ЦВК опрацювала 56,61% протоколів на проміжних виборах до парламенту в одномандатному окрузі №179.

Про це йдеться на офіційному сайті ЦВК.

Відповідно до інформації лідирує самовисуванка, ексголова ОДА Юлія Світлична, яка отримала 73,88% голосів. За нею слідує нардеп від «Європейської солідарності» Вікторія Пташник з 9,62%, далі – самовисуванка Яна Світлична – 2,81%, на четвертому місці – Ігор Швайка зі «Свободи» із 2,62% голосів.

Нагадаємо, опівдні 15 березня явка виборців на проміжних виборах народного депутата в Харківській області в 179 окрузі становила близько 13%. Також під час виборчого процесу були помічені провокатори.

У жовтні минулого року Юлія Світлична подала електронну декларацію на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони, проте так і не була призначена на цю посаду.

20 січня вона заявила про складання повноважень голови комісії Харківської облради із соцекономрозвитку, мотивувавши це своїми планами брати участь у виборах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: