Очільник Харківської ОДА подала декларацію кандидата на посаду в РНБО

Читать на русском
Юлія Світлична подала електронну декларацію на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Очільник Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична подала електронну декларацію на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Її декларацію про доходи оприлюднено в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Рік на посаді губернатора Харківської області: як виконує обіцянки Юлія СвітличнаАналітики «Слова і Діла» розібралися, які свої обіцянки за рік на посаді керівника Харківської області виконала Юлія Світлична.

Юлії Світличній 35 років. Вона очолює Харківську ОДА з 15 жовтня 2016 року.

Вона задекларувала 2 квартири і недобудований гараж у Харкові, а також автомобіль Peugeot 2014 року випуску.

Світлична задекларувала грошові активи на рахунках у ПриватБанку, а також готівкові кошти. Також вона була за сумісництвом професором кафедри загальноправових дисциплін факультету №6 у Харківському національному університеті внутрішніх справ, але ця робота не оплачувалася.

Як відомо, Юлію Світличну не звільнили з посади голови Харківської обласної державної адміністрації.

Але вчора стало відомо, що народний депутат України, голова підкомітету з питань організації і діяльності адвокатури, органів надання правової допомоги Комітету ВР з питань правової політики Олексій Кучер подав електронну декларацію на посаду голови ХОДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: