В Україні не будуть обмежувати залізничні перевезення – Криклій

Читать на русском
Україна вирішила поки не обмежувати залізничні, автобусні та автомобільні перевезення у зв'язку із запровадженням карантину.

Запровадження карантину не вплине на залізничні, автобусні та автомобільні перевезення як за кордон, так і всередині України.

Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій під час брифінгу 12 березня. За його словами, поки що ніяких обмежень не планується.

Україна на карантині: влада страхується чи піариться?Київ і Кабінет міністрів синхронно ввели карантин у столиці і на всій території України. Нові обмеження в Києві діють до 31 березня, у всій країні – до 3 квітня.

«Щодо залізничних перевезень – ніяких обмежень. Так само щодо громадського транспорту. У нас обмеження відсутні. Єдине, що зрозуміло, буде додаткова увага приділятися транспортним засобам, які подорожують із країн, де є підтверджені випадки зараження коронавірусом. Якщо говорити про автобусні та автомобільні перевезення, то у нас із 219 пунктів перетину кордону буде 49, тобто тут вже відбувається певне обмеження», – сказав Криклій.

Він також додав, що на постійній основі епідеміологи проводять перевірку машин, що прибувають до України морем.

Нагадаємо, станом на 12 березня у світі коронавірусом заразилися вже 126 672 особи, а кількість померлих становить 4 641. Більше всього – в Китаї та Італії.

В Україні підтверджено тільки один випадок зараження COVID-19 (в Чернівцях).

З 12 березня в Україні введено карантин.

ВООЗ офіційно визнала коронавірус глобальною пандемією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: