За кордоном коронавірусом заразилися 5 українців – МЗС

Читать на русском
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що поки відомо про 5 випадків зараження коронавірусом серед українців за кордоном.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що поки відомо про 5 випадків зараження коронавірусом серед українців за кордоном.

За його словами, більшість хворих на коронавірус українців перебуває в Японії.

Карантин в Україні: почали діяти обмеження через коронавірусКарантин. З 12 березня в Україні почали діяти запроваджені Кабінетом міністрів України обмеження через коронавірус.

«У нас є 5 інфікованих громадян України за кордоном, хворих на коронавірус. Зараз нам відомо про 1 громадянина в Італії. Ще четверо – в Японії, але вони вже виписані з лікарні. Тобто їх життю нічого не загрожує», – заявив Кулеба.

Нагадаємо, 11 березня голова ВООЗ оголосив пандемію коронавірусу в світі. Востаннє пандемія оголошувалася у 2009 році, коли було зафіксовано спалах «свинячого» грипу.

Також повідомлялося, що з 12 березня по всій Україні запроваджуються обмежувальні заходи для попередження поширення коронавірусу. Згідно з рішенням Кабміну до 3 квітня заборонені масові зібрання понад 200 чоловік, будуть закриті навчальні заклади, а також закрито авіасполучення з деякими країнами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: