В Україні з підозрою на коронавірус шпиталізували ще одну людину – Ляшко

Читать на русском
В Україні з підозрою на коронавірус шпиталізували ще одну людину. Про це на брифінгу заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

В Україні з підозрою на коронавірус шпиталізували ще одну людину. Про це на брифінгу сказав головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Ляшко розповів, що з підозрою в лікарню потрапив громадянин України, який повернувся з Польщі.

«Коли ми йшли на брифінг, нам повідомили про один випадок у людини, яка приїхала з Польщі. У неї підозра на зараження, вже є пневмонія», - заявив Ляшко.

Лікарі відібрали зразки на дослідження.

Раніше Ляшко повідомив, що станом на середу, 11 березня, в Україні проведено тести 43 особам на COVID-19. Лише 1 випадок підтвердився.

Нагадаємо, 11 березня голова ВООЗ оголосив пандемію коронавірусу в світі. Востаннє пандемія оголошувалася у 2009 році, коли було зафіксовано спалах «свинячого» грипу.

Також повідомлялося, що з 12 березня по всій Україні запроваджуються обмежувальні заходи для попередження поширення коронавірусу. Згідно з рішенням Кабміну до 3 квітня заборонені масові зібрання більш ніж 200 чоловік, будуть закриті навчальні заклади, а також закрито авіасполучення з деякими країнами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: