Суд в Греції звільнив з-під варти екскомбата «Айдара»

Читать на русском
Екснардепа і командира батальйону Айдар Сергія Мельничука, затриманого напередодні у Греції, звільнили з-під варти.

Екснардепа і командира батальйону «Айдар» Сергія Мельничука, затриманого напередодні у Греції, звільнили з-під варти.

Про це він повідомив у своєму Facebook.

За його словами, під час затримання, йому було повідомлено, що він підозрюється у вбивстві двох і більше осіб на території Ростовської області.

«Нарешті свобода. Посольство спрацювало, адвокат... Вчасно подали всі документи і все вирішили. Мені сказали конкретно за що мене звинувачували, сказали, що за статтею «вбивство двох і більше людей». Саме на території Ростовської області», - зазначив Мельничук.

Також іформацію про звільнення Мельничука підтвердив директор департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев.

«Мельничук звільнений з-під варти. За рішенням прокурора на підставі повідомлення центрального органу Інтерполу про призупинення заявки Росії та її перегляд про затримання Мельничука», - заявив Погорільців.

Нагадаємо, на грецькому кордоні Інтерпол затримав екс-нардепа і першого командира батальйону «Айдар» Сергія Мельничука з дружиною і дитиною.

Голова МВС Арсен Аваков повідомив, що Генеральний секретаріат Інтерполу після звернення НЦБ Інтерполу в Україні переглядає запит РФ про затримання Мельничука.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: