Затримання Мельничука: прокурор Салонік розгляне справу у вівторок

Читать на русском
Прокурор міста Салоніки завтра розгляне справу колишнього народного депутата Сергія Мельничука і прийме рішення про його арешт або звільнення.

Рішення у справі про затримання колишнього народного депутата і першого командира батальйону «Айдар» Сергія Мельничука буде прийнято 3 березня.

Про це сьогодні повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев, передає «Укрінформ». За його словами, заарештувати або звільнити Мельничука буде вирішувати прокурор Салонік.

Інтерпол переглядає запит РФ про затримання Мельничука – АваковГенеральний секретаріат Інтерполу після звернення НЦБ Інтерполу в Україні ухвалив рішення про перегляд запиту РФ щодо оголошення у розшук і затримання екснардепа і першого командира батальйону Айдар Сергія Мельничука.

«На 10 ранку 3 березня запланована зустріч з прокурором з Салонік, який розгляне справу затриманого і прийме рішення щодо запобіжного заходу про утримання під вартою або звільнення», - зазначив Погорельцев.

Зараз Мельничук перебуває в управлінні поліції міста Серрес. Як запевнили в МЗС, його права не порушені, стан здоров'я задовільний і він забезпечений всім необхідним.

Нагадаємо, на грецькому кордоні Інтерпол затримав екс-нардепа і першого командира батальйону «Айдар» Сергія Мельничука з дружиною і дитиною.

Сьогодні голова МВС Арсен Аваков повідомив, що Генеральний секретаріат Інтерполу після звернення НЦБ Інтерполу в Україні переглядає запит РФ про затримання Мельничука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: