«Укравтодор» запустив інтерактивну карту доріг

Читать на русском
Укравтодор запустив інтерактивну мапу доріг, де можна в режимі реального часу побачити усі ділянки, що будуть відремонтовані за планами цього року.

«Укравтодор» запустив інтерактивну мапу доріг, де можна в режимі реального часу побачити усі ділянки, що будуть відремонтовані за планами цього року.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України у Facebook.

Зазначається, що за допомогю мапи, яка доступна на порталі https://map.ukravtodor.gov.ua/ громадяни зможуть отримувати об’єктивну й актуальну інформацію щодо стану проїзду (ремонтів, ДТП, перекриття руху, ускладнення руху), про об’єкти придорожнього сервісу, розташування паркінгів та аварійно-небезпечних ділянок, погодних умов на дорогах тощо.

«Портал оновлюється постійно через інформацію від дорожніх служб, дані гідрометцентру, системи Weigh-in-motion, дорожніх засобів контролю (лідарів, сканерів, камер), GPS-трекерів на техніці підрядників і звернення громадян про ситуації на дорогах. Пізніше мапа буде доступна в Дії», - йдеться у повідомленні.

Також користувачі можуть надсилати до «Укравтодору» інформацію про наявні проблеми, які перешкоджають комфортному проїзду (незадовільний стан доріг, перешкоди руху, події на дорогах тощо).

Як повідомлялося, в Україні стартував масштабний проєкт президента під назвою Велике будівництво. Він включає зведення доріг і сотень соціальних інфраструктурних об'єктів.

Нагадаємо, у поліції підрахували кількість ДТП за 2019 рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: