Поліція спростувала інформацію про арешт протестувальників у Санжарах

Читать на русском
Поліція Полтавської області повідомила про підозру п'ятьом учасникам заворушень біля санаторію, однак за ґрати суд поки нікого не відправив.

Учасникам масових заворушень біля санаторію в Нових Санжарах поки не обрали запобіжний захід.

Про це повідомив відділ комунікацій поліції Полтавської області, тим самим спростовуючи інформацію про арешт чотирьох підозрюваних.

Як уточнили правоохоронці, 25 лютого було повідомлено про підозру ще п'ятьом особам. А в Жовтневому райсуді Полтави поки тільки розглядається клопотання про обрання запобіжного заходу для двох затриманих.

Мешканець Нових Санжар вибачився перед силовиками за нецензурну лайкуМешканець Нових Санжар вибачився за образи на адресу поліцейського під час акції протесту проти евакуації українців з Китаю.

Також підготовлено клопотання про обрання запобіжного заходу іншим фігурантам кримінального провадження.

«Приносимо вибачення за неточну інформацію, оприлюднену раніше», – сказано в повідомленні на сайті поліції.

Нагадаємо, 25 лютого спікер Нацполіціі в Полтавській області Юрій Сулаєв заявив, що Жовтневий районний суд Полтави заарештував на два місяці чотирьох учасників зіткнень у Нових Санжарах.

Раніше в поліції повідомляли, що суд у Полтаві призначив 60 діб нічного домашнього арешту (до 20 квітня) місцевому жителю, який намагався наїхати машиною на бійців Нацгвардії під час сутичок біля санаторію з евакуйованими громадянами з Китаю.

У МВС назвали терміни розслідування протестів в Нових Санжарах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: