ДСНС повідомила про готовність до транспортування евакуйованих з Уханя

Читать на русском
ДСНС заявила про готовність до транспортування евакуйованих громадян, прибуття яких очікується з китайського міста Ухань.

ДСНС заявила про готовність до транспортування евакуйованих громадян, прибуття яких очікується з китайського міста Ухань.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Зазначається, що для перевезення евакуйованих підготовлено 7 автобусів та залучено 33 рятувальника.

«Державна служба з надзвичайних ситуацій знаходиться у готовності до виконання завдань за транспортування громадян. Для їх перевезення підготовлено 7 автобусів ДСНС та залучено 33 рятувальника», - йдеться у повідомленні.

У ДСНС відзначили, що протягом двох тижнів прибулі з Уханя будуть ізольовані на карантин. Приміщення з евакуйованими будуть посилені - буде утворено подвійне кільце захисту, охорони та знезараження. До охорони цієї території буде задіяно щодоби 47 співробітників - 30 поліцейських і 17 військовослужбовців Нацгвардії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що літак з Уханя змінив курс на Харків.

Раніше повідомлялося, що борт із евакуйованими українцями має прилетіти до аеропорту Бориспіль 20 лютого о 8 ранку. Український літак вивезе з Уханя 48 українців і 29 іноземців - громадян Ізраїлю, Норвегії, Чорногорії, Аргентини, Панами, Коста-Ріки, Домінікани, Еквадору та Іспанії.

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що по прибуттю всі українці та іноземці будуть ізольовані на карантин на 14 днів. При цьому навколо карантинної зони буде створено подвійне кільце захисту. За словами заступника міністра охорони здоров'я України Дмитра Коваля, для прийому евакуйованих із Китаю громадян готові чотири місця в різних містах України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: