Число жертв коронавірусу в Китаї перевищило 2 тисячі

Читать на русском
У Китаї зросла кількість жертв небезпечного вірусу COVID-19. За добу померли більше сотні людей, з початку епідемії - більше двох тисяч.

З початку епідемії від вірусу COVID-19 в Китаї загинули 2004 людини. За останню добу - 136.

Про це повідомляє Національний комітет КНР з охорони здоров'я Китаю. Дані актуальні станом на ранок 19 лютого.

На сьогоднішній день в КНР зареєстровані 1749 нових випадків захворювання, а загальна кількість хворих становить 74 185 осіб.

Назвали групи ризику, схильні до тяжкого захворювання коронавірусомУ ВООЗ повідомили, що старше покоління людей найбільш вразливе до інфікування коронавірусом COVID-19 із летальними наслідками.

У комітеті також уточнили, що за один день з лікарень вийшло 1824 людини, які вилікувалися. Всього на даний момент вилікуватися вдалося 14 376 пацієнтам.

У той же час продовжують фіксувати нові випадки зараження вірусом за межами материкового Китаю: в Гонконзі, Макао і Тайваню. Підтвердити лабораторно вдалося 94 інфікування.

Всього, за інформацією Всесвітньої організації охорони здоров'я, за межами Китаю коронавірусом заразилися 804 людини в 25 країнах. За добу сталося 10 нових випадків інфікування.

Нагадаємо, раніше було відомо про 1921 жертву коронавірусу в Китаї.

Сьогодні, 19 лютого, перші пасажири висадилися з круїзного лайнера Diamond Princess, пришвартованого в Японії, після 14 днів карантину через вірус.

19 лютого з Києва вилетів літак для евакуації українців з китайського Уханю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: