Коронавірус на лайнері Diamond Princess: перші пасажири зійшли на берег в Японії

Читать на русском
У середу, 19 лютого, перші пасажири висадилися з круїзного лайнера Diamond Princess, пришвартованого в Японії, після 14 днів карантину.

У середу, 19 лютого, перші пасажири висадилися з круїзного лайнера Diamond Princess, пришвартованого в Японії, після 14 днів карантину.

Про це повідомляє BBC.

Віруси та інфекції, які забрали найбільше людських життів за останні 100 роківКитайський коронавірус менш смертоносний, ніж інші вірусні захворювання, що викликали пандемію на планеті. Сумнозвісна іспанка, що вирувала на початку XX століття, забрала 5 відсотків населення планети.

Нагадаємо, через вірус Covid-19 було інфіковано щонайменше 542 пасажирів і членів екіпажу на лайнері - це найбільше скупчення заражених за межами материкового Китаю. Всього на кораблі перебувало 3700 осіб.

Очікується, що близько 500 осіб з негативним тестом і без симптомів вивантажаться у середу.

Ті, хто мав негативний результат, але знаходився в каютах із зараженими людьми, повинні будуть залишитися на борту для додаткового карантину.

Відомо, що серед тих, хто заразився на борту корабля є двоє українців.

Раніше міністр закордонних справ Вадим Пристайко повідомив що 18 лютого з лікарні можуть виписати одного з українців, який знаходився на лайнері Diamond Princess.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: