Гончарук розповів, коли український літак прибуде до міста Ухань

Читать на русском
Український літак прибуде до міста Ухань 19 лютого о 22:00 за місцевим часом. Про це розповів прем'єр Гончарук.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що український літак, який повинен евакуювати українців, прибуде до китайського міста Ухань сьогодні ввечері.

«Літак спеціального рейсу, на якому евакуюватимуть громадян України та іноземних держав із міста Ухань у Китаї, вилетів із Міжнародного аеропорту «Бориспіль». Згідно з планом літак прибуде до міста Ухань 19 лютого о 22:00 за місцевим часом», – написав він у Telegram-каналі.

Зеленський прокоментував евакуацію українців із КитаюПрезидент Володимир Зеленський заявив, що для повернення громадян України з китайського Уханя все підготовлено. Він закликав не розпускати фейки щодо цього питання і не провокувати бунт серед українців.

Нагадаємо, 19 лютого, з Києва вилетів літак до китайського міста Ухань, який проведе евакуацію українців та громадян ще десяти країн у зв'язку з коронавірусом.

Як відомо, зворотній рейс із Уханя PQ7302 заявлений за таким же маршрутом – спочатку в Алмати, а звідти – до України. До аеропорту «Борисполя» літак повинен прибути о 08:05 у четвер, 20 лютого.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна повністю готова до евакуації своїх громадян із Китаю, щоб не допустити їх зараження смертельним коронавірусом.

Очільник МВС Арсен Аваков розповів деталі евакуації українців із китайської провінції Ухань.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: