Україна розраховує на допомогу Туреччини у звільненні полонених – Зеленський

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що наша держава розраховує на допомогу Туреччини у звільненні політв'язнів.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що наша держава розраховує на допомогу Туреччини у звільненні політв'язнів.

Про це він сказав під час спільного брифінгу з президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом, передає Офіс президента.

Зустріч Зеленського та Ердогана: чим може допомогти ТуреччинаУ понеділок, 3 лютого, Україну відвідує президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган. Під час переговорів сторони обговорять шляхи поглиблення стратегічного партнерства.

Зеленський зазначив, що мова йде про громадян України, які незаконно утримуються в Криму і на території Російської Федерації.

«Україна розраховує на допомогу Туреччини в процесі звільнення політв'язнів, громадян України, в тому числі кримських татар, які незаконно утримуються в Криму і на території Російської Федерації», - підкреслив глава держави.

Також нагадаємо, в Києві Ердоган привітав почесну варту словами «Слава Україні».

Відзначимо, Ердоган прибув до Києва для участі у восьмому засіданні Стратегічної ради високого рівня Туреччина-Україна і проведення зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: