Зеленський у понеділок зустрінеться з Ердоганом

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський у понеділок зустрінеться з Реджепом Таїпом Ердоганом в рамках візиту турецького президента до Києва.

Президент Володимир Зеленський у понеділок зустрінеться з Реджепом Таїпом Ердоганом під час візиту турецького президента до Києва.

Про це повідомили в пресслужбі офісу глави держави у суботу.

Восьмий місяць роботи президента: як Зеленський виконує обіцянкиВолодимир Зеленський протягом восьмого місяця роботи виконав 12 обіцянок і провалив – п'ять.

Офіційна церемонія зустрічі президентів відбудеться об 11:00 в Маріїнському палаці. Опісля пройде церемонія підписання українсько-турецьких двосторонніх документів. О 13:40 Зеленський та Ердоган поспілкуються з пресою.

По обіді президенти візьмуть участь в українсько-турецькому бізнес-форумі, який проводить Торгово-промислова палата.

Нагадаємо, Зеленський відвідував Туреччину у серпні минулого року. Після зустрічі з Ердоганом у Анкарі він закликав до прискорення всіх процедур, необхідних для укладення ЗВТ між Україною і Туреччиною.

Як відомо, підписання договору про ЗВТ з Туреччиною обіцяли завершити до кінця 2018 року. Однак через суперечки щодо тарифів на сільськогосподарську продукцію і певну частину сфери послуг цей процес досі не завершили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: