Ердоган привітав почесну варту словами «Слава Україні»

Читать на русском

Як відомо, це сталося біля Маріїнського палацу, де відбувалася офіційна зустріч Зеленського з Ердоганом.

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган під час зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським привітав почесну варту в Києві і сказав українською мовою «Слава Україні».

Онлайн-трансляцію вів Офіс президента України в понеділок, 3 лютого.

Як відомо, це сталося біля Маріїнського палацу, де відбувалася офіційна зустріч Зеленського з Ердоганом. Після того як машина з президентом Туреччини під'їхала, глави держав стояли біля головного входу, щоб традиційно зробити фото.

Зустріч Зеленського та Ердогана: чим може допомогти ТуреччинаУ понеділок, 3 лютого, Україну відвідує президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган. Під час переговорів сторони обговорять шляхи поглиблення стратегічного партнерства.

Військовий оркестр виконав гімн України, і після цього Зеленський і Ердоган вирушили на спілкування тет-а-тет. Якраз проходячи повз почесної варти, президент Туреччини і заговорив українською мовою.

У рамках візиту відбудеться зустріч глав держав у форматі віч-на-віч. Крім того, президенти візьмуть участь в підписанні українсько-турецьких двосторонніх документів і відвідають Українсько-турецький бізнес-форум.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: