Друга сесія Ради: двоє нардепів практично не брали участь в роботі

Читать на русском
Двоє нардепів за час роботи другої сесії Ради не подали жодного законопроекту або запиту, а також взагалі не виступали на засіданнях.

Двоє народних депутатів (із 423-х) під час роботи другої сесії Верховної ради не брали участь у законотворчій діяльності, не подавали депутатських запитів і не виступали на засіданнях.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Йдеться про Вадима Столара і Юлію Льовочкіну (фракція «Опозиційної платформи – За життя»). З 3 вересня до 17 січня нардепи не подали жодного законопроекту, не передали жодного запиту і жодного разу не виступили з трибуни або з місця. Однак Столар, на відміну від Льовочкіної, подавав правки до семи законопроектів.

Під час роботи першої сесії (вона, нагадаємо, тривала менше доби) Столар і Льовочкіна були співавторами одного законопроекту, внесеного всією фракцією.

Відзначимо, Столар є членом парламентського комітету з питань аграрної та земельної політики, а Льовочкіна – заступником голови комітету з питань зовнішньої політики, а також членом делегації ПАРЄ.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» підбило підсумки другої сесії парламенту. Ми порахували, скільки обіцянок виконали народні депутати і партії, а також з'ясували, хто з нардепів був найактивнішим протягом сесії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: