ЗМІ оприлюднили запис, де нібито Трамп в розмові з Парнасом вимагає відставки Йованович

Читать на русском
Американський канал ABC News оприлюднив запис, зроблений нібито під час розмови бізнесмена Лева Парнаса й президента США Дональда Трампа, де останній нібито вимагає відставки посла США в Україні Марі Йованович.

Американський канал ABC News оприлюднив запис, зроблений нібито під час розмови бізнесмена Лева Парнаса й президента США Дональда Трампа, де останній нібито вимагає відставки посла США в Україні Марі Йованович.

Аудіо оприлюднили на сайті ABC News.

Голос на аудіо, за інформацією видання, належить Леву Парнасу.

«Думаю, ми маємо почати з того, щоби позбавитися від посла (Йованович — ред.). Вона прийшла з адміністрації Клінтона… Вона, по суті, ходить і каже всім, мовляв, зачекайте, йому (президенту Трампу — ред.) буде оголошений імпічмент, тільки зачекайте», − каже чоловік.

У відповідь Трамп розлютився й розпорядився звільнити Йованович з посади.

«Позбавтеся її! Позбавтеся її завтра. Мені все одно. Приберіть її завтра. Позбавтеся її. ОК? Зробіть це», — говорить інший чоловік, який, за інформацією каналу, є Дональдом Трампом.

За інформацією джерела, аудіо було зроблене під час приватної вечері 30 квітня 2018 року в готелі Trump International у Вашингтоні.

Раніше Трамп після викривальних свідчень Парнаса заперечив знайомство з ним.

Нагадаємо, Лев Парнас заявив, що Дональд Трамп знав про всі його спроби чинити тиск на Україну з метою ініціювати початок розслідування відносно колишнього віце-президента США Джо Байдена.

За його словами, заява Трампа про те, що він нічого не знав, є брехнею.

Парнас є близьким соратником Джуліані, за даними ЗМІ, він разом з Ігорем Фруманом брав участь в пошуку компрометуючих матеріалів на сина Джо Байдена Хантера, який працював на українську компанію Burisma.

За даними ЗМІ, Парнас і Фруман лобіювали відставку посла США в Україні Марі Йованович, яку Дональда Трамп відкликав навесні 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: