У МЗС відреагували на заяви Парнаса про Україну

Читать на русском
Голова МЗС України Вадим Пристайко прокоментував заяви партнера особистого адвоката президента США Рудольфа Джуліані Льва Парнаса.

Голова МЗС України Вадим Пристайко прокоментував заяви партнера особистого адвоката президента США Рудольфа Джуліані Льва Парнаса.

У коментарі CNN він заявив, що не вірить жодному його слову.

Раніше Парнас зробив кілька заяву про Україну в рамках справи про імпічмент президенту США Дональду Трампу, у тому числі нібито про тиск американського лідера на українського.

За словами Пристайка, є люди, які зараз намагаються підвищити свою політичну значимість, а Парнас намагається «врятувати свою справу» – у США він перебуває під слідством за звинуваченням у фінансових порушеннях під час виборчої кампанії.

Глава МЗС наголосив, що Україну влаштовують офіційні канали комунікації зі США, і в Україні щасливі мати двопартійну підтримку.

Сам Трамп продовжує наполягати на тому, що не знає Парнаса. При цьому журналісти опублікували фотографію, на якій Трамп зображений разом із Парнасом.

«Я його зовсім не знаю, не знаю, звідки він, нічого не знаю про нього. Я можу тільки сказати, що це велика брехня», - сказав Трамп.

Фотографію з Парнасом американський президент пояснив тим, що у нього може бути тисячі подібних фотографій під час збору коштів, але припустив, що це не означає, що він знає Парнаса.

Нагадаємо, у США опублікували листування помічника особистого адвоката президента США Рудольфа Джуліані Льва Парнаса з оточенням президента України Володимира Зеленського, а також з головою МВС Арсеном Аваковим.

Також Парнас заявив, що Трамп був у курсі всіх його дій в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: