«Редколегія» на UMN: подробиці Давоса, перезавантаження ДБР та бійка Киви

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань і журналісти говоритимуть про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.30 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом з журналістом Богданом Буткевичем, Євгеном Кузьменком («Censor.net») та Тарасом Мокляком («GuildHall»).

Безумовно, подією тижня став економічний форум у Давосі, який відвідали президент Володимир Зеленський, прем'єр Олексій Гончарук та понад 20 нардепів. Подробиці, скандали та незрозумілі заяви обговорюватимуть у «Редколегії».

Водночас в Україні заступником директора ДБР став колишній адвокат Януковича Олександр Бабіков, про ймовірне призначення якого родичі Небесної сотні заявляли ще до початку конкурсу на цю посаду. Журналісти говоритимуть, чи такого перезавантаження ДБР очікували українці.

РЕДКОЛЕГІЯ: Підвоз в Давос, ДБР – труба, заторканий КиваUMN

У традиційну рубрику «Зашквар тиждня» потрапив нардеп від «ОПЗЖ» Кива, який побівся в ресторані з ветераном АТО. Рябошапка відкрив кримінальне провадження за фактом побиття відвідувача ресторану.

Про це ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN журналіст Богдан Буткевич, Євген Кузьменко («Censor.net»), Тарас Мокляк («GuildHall») будуть говорити в прямому ефірі.

Нагадаємо, «Слово і Діло» проаналізувало, хто з перших осіб відвідував економічний форум у Давосі у різні роки.

Також ми розбирались разом з юристами, що мав на увазі Гончарук, коли сказав у Давосі, що залізницю віддадуть на 10 років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: