У центрі Києва протестувальники перекрили рух

Читать на русском
У вівторок, 14 січня, учасники акції протесту проти відкриття ринку землі перекрили рух на кількох центральних вулицях у Києві.

У вівторок, 14 січня, учасники акції протесту проти відкриття ринку землі перекрили рух на кількох центральних вулицях у Києві.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Представники Національного штабу захисту рідної землі відновили акції протесту під будівлею Верховної Ради з вимогою не допустити прийняття законопроекту №2178-10 Про обіг земель сільськогосподарського призначення», - йдеться в повідомленні.

Так, кілька сотень людей серед об'єднань аграріїв, профспілок, а також націоналістичних партій зібралися на Площі Конституції біля Верховної ради.

Крім того, учасники акції блокують низку доріг в центрі Києва. Вони перекрили перетин вулиці Цитадельної та вулиці Лаврської, перехрестя вулиць Липської та Інститутської.

На вулиці Грушевського рух повністю перекрито в напрямку урядового кварталу. У зворотному напрямку рух періодично відкривають, дозволяючи автомобілям проїхати.

У свою чергу правоохоронці посилили заходи безпеки в центрі столиці, повідомляє столичне управління Нацполіції. Співробітники поліції забезпечують порядок під час проведення акції і направляють автомобілі в об'їзд.

Верховна рада і будівлі парламентських комітетів перебувають під посиленою охороною Нацгвардії і Нацполіції. Чергують рятувальники ДСНС, кінологи і вибухотехніки.

Раніше аграрії повідомили про початок безстрокових акцій протесту в усій країні проти ухвалення Радою закону про розпродаж землі.

Нагадаємо, в Кабміні анонсували публічне обговорення земельної реформи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: