Аграрії перекрили дороги в 10 областях України

Читать на русском
У 10 областях України, а також у Києві проходять акції проти відкриття ринку земель. Протестувальники перекривають дороги й закликають провести земельну реформу.

У 10 областях України - Херсонській, Полтавській, Харківській, Одеській, Кіровоградській, Черкаській, Житомирській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Львівській областях, а також у Києві проходять акції проти відкриття ринку земель. Про це повідомляє Всеукраїнська аграрна рада.

Протестувальники перекривають дороги і закликають провести земельну реформу «в інтересах усіх українців, а не тільки олігархів».

Сутички під ВР на мітингах проти продажу землі – відеоУ вівторок під Верховною радою під час мітингу проти продажу землі побилися мітингувальники й правоохоронці.

Основні вимоги учасників акцій протесту: заборонити продаж землі сільгосппризначення іноземцям і кардинально зменшити її концентрацію в одних руках - до 5 тис. га.

Нагадаємо, поліцейських, які постраждали під час мітингу проти продажу землі під Верховною радою, шпиталізували.

Раніше повідомлялося, що під Верховною радою учасники мітингу проти продажу землі побилися з правоохоронцями та розпорошили перцевий газ через те, що правоохоронці не дозволили встановити намети.

У центрі Києва проходять 4 мітинги. Частково обмежено рух транспорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: