Меркель прокоментувала визнання Іраном провини

Читать на русском
Канцлер ФРН Ангела Меркель заявила, що необхідно буде обговорити всі наслідки після визнання Іраном провини за аварію українського літака.

Канцлер ФРН Ангела Меркель заявила, що необхідно буде обговорити всі наслідки після визнання Іраном провини за аварію українського літака.

Про це вона повідомила після переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним.

Катастрофа літака МАУ в Ірані: що відомо цієї миті (доповнено)Український літак авіакомпанії МАУ впав 8 січня в Ірані. На борту літака було 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Усі загинули.

«Сьогодні Іран оголосив, що це було великою помилкою. Винні, які понесуть відповідальність, знайдені, зараз необхідно знайти рішення з тими державами, звідки були ті люди, які загинули. Необхідно, звичайно, обговорювати наслідки цієї трагедії, яку потрібно до кінця розкрити», - сказала Меркель.

Як відомо, 8 січня літак української авіакомпанії МАУ розбився неподалік Тегерана приблизно за три хвилини після зльоту з аеропорту «Імама Хомейні». На борту було 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, усі вони загинули. Серед жертв катастрофи літака - 11 українців.

Сьогодні, 11 січня, іранська військово-політична формація Корпус вартових ісламської революції (КВІР) взяла на себе повну відповідальність за катастрофу українського літака.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: