Справа Шеремета: прокурори не прийшли на розгляд апеляцій

Читать на русском
Прокурори у справі про вбивство Павла Шеремета не прийшли на розгляд апеляції на арешт підозрюваних Андрія Антоненка та Юлії Кузьменко. Зокрема через це суди перенесли.
Ілюстративне фото.

Прокурори у справі про вбивство Павла Шеремета не прийшли на розгляд апеляції на арешт підозрюваних Андрія Антоненка та Юлії Кузьменко.

Через те, що прокурори не прийшло на обидва засідання, суди перенесли.

Підозрюваний у вбистві Шеремета Антоненко подав до суду на ЗеленськогоАнтоненко, якого підозрюють в організації вбивства журналіста Павла Шеремета, подав позов до Печерського суду на президента Володимира Зеленського

До суду не привезли самого Антоненка. Засідання по Антоненку перенесли на 23 грудня, по Кузьменко - на 24 грудня.

За словами адвокатів Антоненка, вони попросили суддю розглянути апеляцію якомога швидше, оскільки захист вважає арешт чоловіка порушенням його прав.

Нагадаємо, 12 грудня затримали трьох підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета. Затриманими виявилися троє ветеранів війни на Донбасі. За даними слідства, організатором групи був Андрій Антоненко, до якого пізніше приєдналися Юлія Кузьменко і Яна Дугарь.

Раніше поліція опублікувала нові докази у справі про вбивство Шеремета.

Ветеран бойових дій і музиканта Андрій Антоненко, якого підозрюють в організації вбивства журналіста Павла Шеремета, подав позов до Печерського суду на президента Володимира Зеленського, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, генпрокурора Руслана Рябошапку та заступника глави Національної поліції Євгена Коваля.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: