Справа Шеремета: Антоненко відмовляється свідчити

Читать на русском
Підозрюваний в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета ветеран Андрій Антоненко  відмовляється давати свідчення у справі.

Підозрюваний в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета ветеран Андрій Антоненко відмовляється давати свідчення у справі.

Про це повідомляється у заяві правової групи захисту Антоненка у Facebook.

Поліція прокоментувала результати розслідування у справі про вбивство ШереметаУ поліції розповіли, як проходили експертизи у справі вбивства Павла Шеремета і запевнили, що інформація про можливі протиріччя результатів деяких експертиз не відповідає дійсності.

Як повідомляється, у вівторок, 17 грудня, слідчий намагався допитати Антоненка, але він відмовився, скориставшись правом, передбаченим статтею 63 Конституції України. Свій вчинок Антоненко пояснив тим, що вважає слідство у справі Шеремета упередженим.

Адвокати зазначили, що Антоненко згоден в подальшому давати свідчення у справі, але лише коли переконається, що слідство не є упередженим.

Нагадаємо, 12 грудня затримали трьох підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета. Затриманими виявилися троє ветеранів війни на Донбасі. За даними слідства, організатором групи був Андрій Антоненко, до якого пізніше приєдналися Юлія Кузьменко і Яна Дугарь.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: