НАБУ проводить обшуки на одеському телеканалі

Читать на русском
Правоохоронці проводять обшуки в офісі одеського телеканалу Думська TV. Обшук пов'язаний з тим, що у правоохоронців є питання до одного з власників будинку.

Правоохоронці проводять обшуки в офісі одеського телеканалу «Думська TV».

Про це повідомляється на сайті телеканалу в п'ятницю, 20 грудня.

«Співробітники НАБУ проводять обшук у приміщенні телеканалу Думская TV на вулиці Канатній. Як повідомляють співробітники телеканалу, обшук почався близько 9.30. Працівників телеканалу не пускають на робочі місця, штовхають, хапають за руки і не дають знімати те, що відбувається. Правоохоронці вилучають комп'ютери і сервери каналу», - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними телеканалу, обшук пов'язаний з тим, що у правоохоронців є питання до одного з власників будинку. «Керівництво телеканалу вважає обшуки політично мотивованими і називає їх тиском на свободу слова в ЗМІ», - йдеться в повідомленні.

За даними Нацради з телебачення і радіомовлення, під логотипом Думская TV веде мовлення ТОВ Телерадіокомпанія Моя Одеса. За даними аналітичної системи YouControl, власником компанії є Михайло Шмушкович, соратник депутата Верховної Ради Олексія Гончаренка.

У своєму телеграм-каналі народний депутат Олексій Гончаренко, якого пов’язують із медіахолдингом і який веде в ефірі «Думской.ТВ» свій відеоблог, теж заявив: «НАБУ прийшло з обшуком на телеканал, яким володіє мій друг і заступник в обласному осередку «Європейської cолідарності» Михайло Шмушкович».

Раніше ЗМІ повідомляли, що НАБУ розслідує кримінальну справу проти Михайла Шмушковича.

Нагадаємо, НАБУ розслідує продаж Нацагентством з розшуку та менеджменту активів землі на Одещині. Також детективи розслідують передачу земель військового аеродрому в Одесі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: