В Одеському облуправлінні ДСНС проходять обшуки у справі про пожежу в коледжі

Читать на русском
Правоохоронці проводять обшук у будівлі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одесі у справі про пожежу в коледжі.

Правоохоронці проводять обшук у будівлі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Одесі у справі про пожежу в коледжі.

Про це повідомляє Думская.

Зазначається, що слідчі вилучають матеріали перевірок пожежної безпеки з 2014 року.

«Як повідомляє наше джерело в прокуратурі, прямо зараз у будівлі облуправління ДСНС на Прохорівській проходить обшук», - йдеться в повідомленні.

Крім того, правоохоронці відкрили ще одну кримінальну справу через пожежу. Мова йде про халатність, виявленої працівниками ДСНС, які повинні були перевіряти дотримання правил пожежної безпеки в коледжі. Розслідуванням займається Державне бюро розслідувань (ДБР). Підозру поки нікому не повідомляли.

Нагадаємо, що раніше на місці пожежі в Одесі знайшли всіх зниклих безвісти. Усього рятувальники виявили під завалами згорілого будинку 14 тіл. Ще двоє людей померли в лікарні. Отже, кількість жертв збільшилася до 16.

Раніше повідомлялося, що сім'ям загиблих і постраждалим внаслідок пожежі в одеському будинку по вулиці Троїцькій, 25 виплатять одноразову допомогу від 20 до 120 тисяч гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: