ГПУ провела обшуки в одеському аеропорту

Читать на русском
ГПУ та СБУ провели обшуки на території комунального підприємства Міжнародний аеропорт Одеса.

Департаментом процесуального керівництва в особливо важливих кримінальних провадженнях Генеральної прокуратури України (ГПУ) за участю співробітників Головного контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ провели обшуки на території комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Одеса».

Про це повідомляє пресслужба ГПУ.

Йдеться про можливе заволодіння коштами комунального підприємства службовими особами підрядних організаціх за договорами проведення ремонтних робіт на території аеропорту.

«Слідство вважає, що підрядники з ремонту, діючи через схему завищення обсягів та вартості виконаних робіт, незаконно заволоділи грошима комунального підприємства на суму понад 11 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що під час обшуків були вилучені оригінали договорів, актів прийому виконаних робіт та інших документів щодо проведених господарсько-фінансових операцій.

Нагадаємо, вчора ДБР спільно з ГПУ провело обшуки на митних постах аеропорту «Київ» (Жуляни) і «Запоріжжя», а також на запорізькій митниці.

Також у мерії Одеси проходили обшуки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: