Запорізька районна лікарня втратила частину доходів

Читать на русском
Державна аудиторська служба провела ревізію Комунальної установи Центральна клінічна лікарня номер 4 Заводського району у місті Запоріжжя.

З порушенням Цивільного кодексу Центральною клінічної лікарнею №4 Заводського району Запоріжжя у період з 2015-го до 2018 роки проводились медичні огляди працівників сторонніх небюджетних установ.

Про це йдеться у висновках ревізії фінансово-господарської діяльності лікарні за період з 2015-го до 2018 роки, який оприлюднила експертна організація StateWatch в рамках проєкту «Громадський контроль над бюджетними витратами медичних інститутів», повідомляє «Слово і Діло».

Однак ані рахунки, ані акти виконаних робіт до оплати роботодавцям, чиї працівники проходили медичний огляд, не виставлялись. Відповідно, кошти від зазначених організацій за надані їм платні послуги на розрахункові рахунки лікарні не надходили.

Отже, аудитори дійшли висновку, що внаслідок проведення лікарнею працівникам сторонніх небюджетних установ та організацій медичних оглядів на безоплатній основі недоотримано доходів від надання платних послуг на загальну суму 256 тис. грн.

Нагадаємо, Кіровоградська обласна лікарня здавала приміщення за 1 грн. Раніше аудитори встановили, що Харківський центр крові допустив значні фінансові порушення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: