Адвокат знову хотів повернути справу Труханова до Одеси

Читать на русском
Захисник одеського міського голови просив повернути справу його клієнту до одеського суду через бажання оскаржити виправлення вироку.
Геннадій Труханов

Адвокат міського голови Одеси Геннадія Труханова Олександр Лисак просив повернути справу назад до одеського суду, оскільки він хоче оскаржити те судове рішенням, яким виправили вирок.

Про це йдеться в ухвалі апеляційної палати Вищого антикорупційного суду, якою відмовлено у передачі справи, повідомляє «Слово і Діло».

Адвокат вказував, що Малиновським райсудом Одеси нібито 10 жовтня винесено ухвалу про виправлення описки у виправдувального вироку Труханову і КО, строк апеляційного оскарження якої не закінчився станом на 16 жовтня. Захисник повідомив, що ним вирішується питання оскарження цього рішення, зі змістом якого він хоче ознайомитися. Однак 10 жовтня Малиновський суд нібито в порушення вимог ч. 4 ст. 395 КПК України передав справу до апеляційної палати ВАКС.

Вивчивши клопотання, суддя відмовив у його задоволенні.

Нещодавно антикорупційний суд призначив суддів, які переглядатимуть виправдувальний вирок Труханову.

Нагадаємо, суд виправдав Труханова і КО. За деякий час суд його оприлюднив, а журналіст «Слово і Діло» його проаналізував. Пізніше САП оскаржила цей вирок меру Одеси.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: