«Право на владу»: які зміни принесла країні Революції гідності

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритмуть про шосту річницю Євромайдану.

Сьогодні о 22.30 на телеглядачів «1+1» чекає новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». Темою прямого ефіру стане знакова в історії країни дата – День Гідності і Свободи, який сьогодні відзначають мільйони українців.

Яку країну ми створили від того часу, коли на головній площі країни у 2013 році зібрались українці? А також чи використала Україна свій шанс позбутись російського ярма, стати ближчою до Європи та зростити у самій собі гідність, яку посіяв у наших душах Майдан – на ці та інші хвилюючі питання ведуча шоу Наталія Мосейчук шукатиме відповіді разом з політиками, представниками влади та експертами.

До розмови у прямому ефірі приєднаються: заступник генерального прокурора – головний військовий прокурор Віктор Чумак, віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба, голова фракції партії «Слуга народу» Давид Арахамія, народний депутат від партії «Слуга народу» Ірина Верещук.

До студії також запрошені лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук, народний депутат від партії «Опозиційна платформа – За життя» Нестор Шуфрич, співзасновник Українського інституту майбутнього, директор програми «міжнародна та внутрішня політика» Юрій Романенко, генеральний директор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і Діло» розбиралось, наскільки актуальні зараз вимоги Майдану та аналізувало обіцянки старих та нових політиків.

Також ми нагадали гучні провалені обіцянки щодо злочинів на Майдані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: