Герус пояснив, чому пішов у відставку

Читать на русском
Герус заявив, що пішов у відставку з посади представника президента в Кабміні через складність суміщення декількох посад.

Очільник комітету Верховної ради з енергетики та ЖКГ, нардеп від «Слуги народу» Андрій Герус заявив, що сам ініціював свою відставку з посади представника президента Володимира Зеленського в Кабінеті Міністрів.

«Я знав про це заздалегідь - ще минулого тижня, сюрпризу для мене тут немає. Більш того, я сам ініціював цю відставку - місяць чи півтора тому. Тому що просто неможливо працювати у Верховній раді, очолювати парламентський комітет і ще бути представником президента в Кабміні. Наприклад, засідання уряду і парламенту часто проходять водночас. Перейматися через це звільнення мені нічого. Ніяких розбіжностей з президентом у нас немає. Просто мені складно поєднувати ці посади. Потрібно ж вивчати матеріали, працювати і там, і там. Раніше я постійно займався питаннями, пов'язаними з Кабміном, а ось після призначення на посаду жодного разу туди так і не потрапив», – сказав Герус у коментарі виданню «ГОРДОН».

Нагадаємо, сьогодні Зеленський звільнив Геруса з посади представника президента в Кабінеті Міністрів.

На цю посаду глава держави призначив Олексія Перевезенцева.

Як відомо, Зеленський призначив Геруса своїм представником у Кабміні 22 травня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: