Ляшко прокоментував бійку з Герусом в аеропорту

Читать на русском
Олег Ляшко, ексдепутат, прокоментував відкриту поліцією справу щодо його бійки з нардепом від Слуги народу Андрієм Герусом в міжнародному аеропорту Бориспіль.

Олег Ляшко, ексдепутат, прокоментував відкриту поліцією справу щодо його бійки з нардепом від «Слуги народу» Андрієм Герусом у міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Про це Ляшко написав на своїй сторінці в Facebook, коментуючи відкриту поліцією справу щодо його бійки.

«За вчорашніми подіями поліція відкрила кримінальну справу за фактом насильства щодо державного діяча. Нехай уточнять: якої країни «державний діяч» потерпілий Герус? Тому що у нормальних людей язик не повернеться назвати «державним діячем» зрадника, який запустив в Україні російську електроенергію, дозволивши країні-агресору накинути на нас енергетичний зашморг. Тому кримінальна справа має бути порушена проти Геруса за державну зраду і зловживання владою», - написав Ляшко.

Нагадаємо, 6 листопада Ляшко влаштував бійку з Герусо в міжнародному аеропорту «Бориспіль». Герус назвав бійку «шоу-провокацією», а Ляшко - захисником бізнесу олігарха Ріната Ахметова.

7 листопада поліція відкрила кримінальну справу за фактом бійки. Поліція не вказала, за якою статтею розпочато розслідування. В рамках справи поліція має намір допитати самого Ляшка, а також очевидців - співробітників аеропорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: