Ляшко і Герус побилися в аеропорту - відео

Читать на русском
Колишній депутат Верховної ради восьмого скликання, лідер Радикальної партії Олег Ляшко і представник президента України в уряді країни, глава комітету Ради з питань енергетики і ЖКГ Андрій Герус побилися в аеропорту Бориспіль.

Колишній депутат Верховної ради восьмого скликання, лідер Радикальної партії Олег Ляшко і представник президента України в уряді країни, глава комітету Ради з питань енергетики і ЖКГ Андрій Герус побилися в аеропорту «Бориспіль».

Як повідомив Герус в Facebook, Ляшко прибув в аеропорт, щоб висловити йому претензії в зв'язку з поновленням імпорту електроенергії з РФ.

(18+) Драка Ляшко и Геруса в зале официальных делегаций аэропорта "Борисполь", 06.11.2019112 Украина

«Сьогодні відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий всіма Ляшко мене чекав в аеропорту «Бориспіль», щоб влаштувати шоу-провокацію. Звичайно, претензія Ляшка - це імпорт електроенергії», - повідомив він.

Герус опублікував фотографію, на якій він зображений з розірваною сорочкою. Пізніше в Youtube-каналі користувач Олексій Малютін опублікував відеоролик, в якому відображений фрагмент словесної перепалки і бійки між Герусом і Ляшком.

Нагадаємо, у вересні Верховна рада внесла поправки в законодавство, фактично дозволивши імпорт електроенергії з Білорусі і РФ на договірній основі. Зазначені правки були ухвалені з подачі глави комітету Ради з питань енергетики і ЖКГ Андрія Геруса. В подальшому Україна відновила комерційний імпорт електроенергії з РФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: