Зведення ООС: один військовослужбовець загинув, 4 зазнали поранення

Читать на русском
На Донбасі бойовики 20 разів порушили режим припинення вогню, унаслідок чого один український військовослужбовець загинув та ще чотири зазнали поранення.

Протягом минулої доби, 7 листопада, на Донбасі бойовики 20 разів порушили режим припинення вогню, унаслідок чого один український військовослужбовець загинув та ще чотири зазнали поранення.

Позиції підрозділів Об'єднаних сил обстрілювали із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також ворог застосовував протитанкові керовані ракети, інформує штаб ООС.

Зеленський розповів, як закінчити війну на ДонбасіЗеленський заявив, що закінчити війну та повернути українські території можна лише шляхом дипломаті та санаційного тиску.

Обстріли зафіксовані неподалік Водяного, Пісків, Гнутового, Опитного, Красногорівки. Протитанкові керовані ракети використали біля Авдіївки.

Крім того, бойовики відкривали вогонь поблизу Кримського, Південного, Луганського, Хутора Вільного, Новолуганського, Майорська.

«З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл наших позицій з автоматичних гранатометів у районі Луганського. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на сьогодні заплановано розведення сил і засобів в районі населеного пункту Петрівське в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Раніше ОБСЄ зафіксувала понад 200 вибухів на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: