ОБСЄ зафіксувала понад 200 вибухів на Донбасі

Читать на русском
Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню на Донбасі.

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню на Донбасі.

У звіті СММ ОБСЄ сказано, що зафіксували більше вибухів (приблизно 190) порівняно з попереднім звітним періодом (167 вибухів).

Аваков уточнив час початку розведення сил у ПетрівськомуЗа словами Авакова, в разі відсутності провокацій з боку бойовиків розведення сил розпочнеться 8 листопада о 12-й годині.

Більшість порушень режиму припинення вогню, включаючи більше половини вибухів, було зафіксовано на південь від Світлодарська (підконтрольний уряду), а також поблизу Павлополя (підконтрольний уряду), Кам'янки (підконтрольна уряду). Зокрема спостерігачі чули і бачили 7 вибухів невизначеного походження приблизно в 1-2 км до південно-сходу від Кам'янки.

У Луганській області Місія зафіксувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, в той же час зафіксувавши більше вибухів (14), порівняно з попереднім звітним періодом (3 вибуху).

Більше однієї третини порушень режиму припинення вогню, включаючи більшість вибухів, зафіксовано в районах на північний захід і північний захід від Станиці Луганській (підконтрольна уряду) і на північ від населеного пункту Обозное (непідконтрольна уряду).

Раніше повідомлялося, що 7 листопада в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі збройні формування Російської Федерації і її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого загинув один український військовий, ще чотири отримали поранення.

Нагадаємо, на сьогодні заплановано розведення сил і засобів в районі населеного пункту Петрівське.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: