Розведення сил в Золотому офіційно завершилося

Читать на русском
ОБСЄ підтвердило розведення сил у Золотому. А в штабі ООС заявили, що в разі загрози військовослужбовці дадуть адекватну відповідь.

Завершився етап розведення сил і засобів з обох сторін на ділянці № 2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області.

Про це йдеться у вечірньому зведенні операції Об'єднаних сил (ООС).

«Представники СММ ОБСЄ, зокрема з використанням БПЛА, виконали верифікацію проведених нами заходів», - повідомили в прес-службі ООС.

В ООС нагадали, що в разі загрози життю або здоров'ю захоплення територій чи проникнення ворожих розвідників і диверсантів військовослужбовці дадуть адекватну відповідь.

Крім того, протягом поточної доби сепаратисти п'ять разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з мінометів калібру 120 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Раніше керівник київського осередку Нацкорпусу Сергій Тамарін на брифінгу анонсував створення мобільних груп для фіксації порушень з боку сепаратистів на ділянках розведення сил на Донбасі.

Нагадаємо, у неділю в Нацполіції повідомили, що ветерани-добровольці, які мали легальну зброю, вивезли його в супроводі поліції із Золотого-4. Пізніше добровольці заявили, що інформація про їхнє роззброєння перебільшена.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: