«Жовтий» режим на Донбасі збережеться до рішення командувача ООС - штаб

Читать на русском
У районі проведення операції Об'єднаних сил запроваджено режим безпеки «жовтий», який продовжує тривати і буде скасований виключно рішенням командувача ООС.
Ілюстративне фото.

У районі проведення операції Об'єднаних сил запроваджено режим безпеки «жовтий», який продовжує тривати і буде скасований виключно рішенням командувача ООС.

«На даний час в районі проведення ООС запроваджено режим безпеки «жовтий» з 28 жовтня, який продовжує тривати і буде скасований виключно рішенням командувача ООС. На жаль, деякі представники засобів масової інформації невірно інтерпретували слова командира ОТУ «Північ» генерал-майора Олега Мікаца і надали матеріал, в якому написано про скасування з 3 листопада режиму безпеки «жовтий» та вільне пересування журналістів у районі КПВВ «Золоте» та на ділянці розведення сил та засобів. Це не відповідає дійсності», - повідомляє оператовно-тактичне угруповання «Північ».

Мир на Донбасі: чи зможе Зеленський домовитися з ПутінимЗа словами міністра закордонних справ України Вадима Пристайка, український президент Володимир Зеленський чітко усвідомлює, чого можна досягти на переговорах з президентом РФ Володимиром Путіним.

Також в оператовно-тактичному угрупованні додали, що процес розведення сторін триває протягом 30 днів.

Нагадаємо, наприкінці жовтня у районі ООС ввели режим «жовтий».

Нагадаємо, у разі відновлення противником обстрілів на ділянках розведення сил на Донбасі ЗСУ мають право знову зайняти свої позиції.

Раніше стало відомо, що завершився етап розведення сил і засобів із обох сторін на ділянці №2 в районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: