Трамп закликав розкрити ім'я інформатора про бесіду із Зеленським

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що інформатор, чиї повідомлення призвели до запуску процедури імпічменту, повинен розкрити своє ім'я.

Президент США Дональд Трамп заявив, що інформатор, чиї повідомлення призвели до запуску процедури імпічменту, повинен розкрити своє ім'я.

Про це американський лідер написав у неділю, 3 листопада, на своїй сторінці в Twitter.

Імпічмент дедалі ближчий: чим закінчиться Українагейт для ТрампаІмпічмент Трампу дедалі ближче. Владислав Фарапонов змоделював можливі наслідки подій, спираючись на факти, які є непомітними і незрозумілими для тих, хто спостерігає за історією з України.

«Розкрийте викривача і покінчіть із обманом під назвою «імпічмент»!» - зажадав Трамп.

За його словами, ЗМІ, які співпрацюють з демократами знають, хто він такий, але не хочуть розкривати його особистість. Трамп також зазначив, що багато людей слухали запис його розмови з президентом України Володимиром Зеленським та «ні у кого не було ніяких скарг».

«Причина в тому, що мої слова були абсолютно доречні. Республіканці ніколи не були більш єдиними, і мій рейтинг схвалення республіканців тепер становить 95%!»- написав Трамп.

За даними CBS, автор скарги на утримання липневої телефонної розмови президентів США і України готовий відповісти на питання республіканців. Про це журналістам повідомив його адвокат Марк Зейд.

У США раніше розгорівся великий скандал навколо липневої телефонної розмови Трампа із Зеленським, який в підсумку став приводом для початку процедури імпічменту стосовно американського лідера. Як стверджують політичні опоненти президента США, посилаючись на свідчення інформатора, Трамп під час дзвінка намагався переконати Зеленського почати розслідування діяльності в Україні Хантера Байдена, який є сином колишнього віцепрезидента США Джозефа Байдена, в обмін на надання фінансової та військової допомоги Києву.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: