Білий дім підготовлений до можливого імпічменту Трампа

Читать на русском
Адміністрація президента США Дональда Трампа підготовлена ​​до розвитку подій, при якому американський лідер буде підданий імпічменту.

Адміністрація президента США Дональда Трампа підготовлена ​​до розвитку подій, при якому американський лідер буде підданий імпічменту.

Про це заявила в п'ятницю прес-секретар Білого дому Стефані Грішем в ефірі телеканалу Fox News.

«Ми, природно, сподіваємося на те, що всі прийдуть в себе і зрозуміють, що президент не зробив нічого поганого, але ми підготовлені до того, що станеться імпічмент», - зазначила вона.

Грішем підкреслила, що Палата представників повного складу Конгресу США, найімовірніше, проголосує за те, щоб висунути звинувачення проти чинного американського президента.

«З огляду на всі їх закриті зустрічі і вибіркові витоки показань свідків, все спочатку було підлаштовано таким чином, щоб піддати президента імпічменту», - підкреслила прес-секретар Білого дому.

У США раніше розгорівся великий скандал навколо липневої телефонної розмови Трампа із Зеленським, який в підсумку став приводом для початку процедури імпічменту стосовно американського лідера. Як стверджують політичні опоненти президента США, посилаючись на свідчення інформатора, Трамп під час дзвінка намагався переконати Зеленського почати розслідування діяльності в Україні Хантера Байдена, який є сином колишнього віцепрезидента США Джозефа Байдена, в обмін на надання фінансової та військової допомоги Києву.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: