САП скерувала до суду справу судді з Львівської області

Читать на русском
Антикорупційна прокуратура направила до суду провадження за підозрою львівського судді в одержанні хабара.
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП)фото: «Слово і Діло»

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до Вищого антикорупційного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням судді Турківського районного суду Львівської області Луки Кріля у проханні надати та одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє пресслужба САП.

«Прокурором САП скеровано до Антикорупційного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про обвинувачення судді Турківського районного суду Львівської області у проханні надати та одержанні неправомірної вигоди», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, у грудні 2018 року прокурорами САП за оперативного супроводу працівників Управління СБУ у Львівській області суддю Кріля було викрито на отриманні 1000 євро неправомірної вигоди.

За версією слідства, ці кошти він вимагав від громадянина за не притягнення останнього до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

«Частину обумовлених коштів, а саме 400 євро, було виявлено у служителя Феміди одразу після вчинення злочину, іншу частину у розмірі 600 євро – за місцем його проживання», – нагадали у САП.

Нагадаємо, суд обрав запобіжний захід викритому САП судді Крілю. Пізніше, суд обмежив йому терміни для ознайомлення зі слідством НАБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: