Суд обмежив львівському судді строки для ознайомлення зі слідством НАБУ

Читать на русском
Антикорупційний суд частково задовольнив клопотання органів правопорядку про встановлення строку стороні захисту для ознайомлення зі слідством.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і Діло»

Суд обмежив до 14 жовтня строки для ознайомлення з розслідуванням Національним антикорупційним бюро судді Турківського районного суду Львівської області Луці Крілю та його адвокату.

Таке рішення 30 вересня слідча суддя Вищого антикорупційного суду Оксана Олійник за результатами розгляду клопотання НАБУ і САП, повідомляє «Слово і Діло».

На думку НАБУ, суддя і його адвокат зволікають із процедурою ознайомлення зі справою і тому детектив просив обмежити їм строки. Вивчивши клопотання, суддя задовольнила його частково.

Як відомо, Крілю повідомили про підозру в одержанні 1000 євро неправомірної вигоди. За версією слідства, вказані кошти суддя вимагав від особи, яка працівниками патрульної поліції в листопаді цього року була зупинена за кермом автомобіля й складений протокол про адміністративне правопорушення за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, суд обрав запобіжний захід судді Крілю. Раніше НАБУ і САП ініціювали обмеження строків підозрюваному судді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: