САП разом із СБУ викрила на хабарі суддю у Львівській області

Читать на русском
Антикорупційні прокурори спільно з працівниками спецслужби спіймали суддю одного з райсудів Львівської області на хабарі.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура спільно з працівниками Служби безпеки України викрила на одержанні неправомірної вигоди суддю Турківського районного суду Львівської області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на САП.

«19 грудня прокурорами САП за оперативного супроводу працівників Управління СБ України у Львівській області на одержанні неправомірної вигоди в сумі 1000 євро викритий суддя Турківського районного суду Львівської області», – поінформували в прокуратурі.

За інформацією САП, вказані кошти суддя вимагав від особи, яка працівниками патрульної поліції в листопаді цього року була зупинена за кермом автомобіля й складений протокол про адміністративне правопорушення за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

«Частина неправомірної вигоди в сумі 400 євро виявлена й вилучена відразу після передачі під час особистого огляду, а решта суми в розмірі 600 євро – за місцем проживання судді», – зазначили правоохоронці.

Нагадаємо, 6 грудня НАБУ викрило на хабарі суддю з Маріуполя. Пізніше стало відоме його прізвище. Раніше Державне бюро розслідувань викрило на хабарі директора одного з держпідприємств Міноборони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: