Підозрюваному САП судді продовжили обов'язки

Читать на русском
Столичний райсуд задовольнив прохання антикорупційного прокурора про продовження обов'язків підозрюваному судді.

Суд до 17 липня продовжив дію двох обов'язків судді Турківського районного суду Львівської області Луці Крілю, якого Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють в одержанні неправомірної вигоди в 1000 євро.

Таке рішення 17 травня ухвалила слідча суддя Солом'янського районного суду міста Києва Олена Курова за результатами розгляду клопотання прокурора САП, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор САП просив суд продовжити дію обов'язків Кріля, а саме: прибувати до детектива, прокурора чи суду за першою вимогою, а також повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання. Вивчивши клопотання, суддя Курова його задовольнила.

Як відомо, Крілю обрали запобіжний захід у вигляді застави в 80 тисяч гривень з покладанням низки обов'язків: прибувати на першу вимогу; не відлучатися з Турківського району Львівської області без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та утримуватися від спілкування зі свідками. Щоправда пізніше суд скоротив кількість обов'язків до двох.

Нагадаємо, суд поновив Кріля на посаді глави Турківського райсуду Львівської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: