Зеленський підписав закон про штрафи за руйнування доріг

Читать на русском
Володимир Зеленський, президент України, підписав законопроект №1047, який передбачає штрафи за руйнування доріг перевантаженим транспортом.

Володимир Зеленський, президент України, підписав законопроект №1047, який передбачає штрафи за руйнування доріг перевантаженим транспортом.

Про це свідчить інформація на сайті парламенту, котра була розміщена в понеділок, 23 вересня.

Проєктом встановлюється, що за перевищення встановлених законодавством габаритно-вагових норм від 5% до 10% при перевезенні вантажу без відповідного дозволу накладається штраф у розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян; перевищення встановлених законодавством габаритно-вагових норм від 10% до 20% при перевезенні вантажу без відповідного дозволу - штраф у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян; перевищення встановлених законодавством габаритно-вагових норм від 20% при перевезенні вантажу без відповідного дозволу - штраф у розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, 11 вересня парламент підтримав у цілому законопроект про здійснення габаритно-вагового контролю №1047, визначений президентом Володимиром Зеленським як невідкладний.

Також «Слово і Діло» проаналізувало, як нардепи голосували за відповідний закон.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: