Рада перерозподілила фінансування ремонту доріг у держбюджеті-2019

Читать на русском
Нардепи підтримали за основу та в цілому законопроект №2039, який вносить зміни до держбюджету-2019 і передбачає перерозподіл фінансування на ремонт доріг.

Нардепи підтримали за основу та в цілому законопроект №2039, який вносить зміни до держбюджету-2019 і передбачає перерозподіл фінансування на ремонт доріг.

За відповідний законопроект проголосували 275 нардепів під час вечірнього засідання Ради.

Субвенції з держбюджету: на житло для біженців коштів не знайшлосяНайбільше коштів виділили на освіту та медицину, але не скрізь на місцях змогли ці кошти вчасно використати.

Документом вносяться зміни до закону про держбюджет-2019 щодо зменшення обсягу видатків із Державного дорожнього фонду на поліпшення стану автомобільної дороги М-15 Одеса - Рені та на розвиток автомобільних доріг загального користування державного значення за маршрутом Північний об'їзд міста Рівне.

«Передбачено також внесення змін у додаток 3 до закону Про державний бюджет України на 2019 по зменшенню витрат на 976 508,3 тис. грн за бюджетною програмою «Поліпшення стану автомобільної дороги М 15 Одеса - Рені» та на 190 000,0 тис. грн за бюджетною програмою «Розвиток автомобільних доріг загального користування державного значення за маршрутом Північний об'їзд міста Рівне» і збільшення їх на суму 1166 508,3 тис. грн за бюджетною програмою «Розвиток мережі і утримання автомобільних доріг загального користування державного значення», - сказано в пояснювальній записці.

Нагадаємо, бюджет у вересні недоотримав понад 7% доходів.

Також відзначимо, місія МВФ в Україні оцінила проект бюджету-2020.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: